Contact info:
Frank Slootweg
J W de Visserwei 12
9001ZE Grou
Nederland
+31 6 51737098
mail CadArt
Bedrijf is opgeheven.


Impeccable

 

Voor de echte liefhebbers van varen heeft dit jacht veel te bieden: mooie klassieke lijnen, hoge prestaties, zeer luxe afwerking en vanzelfsprekend een hoge mate van comfort.En vooral ook: zeewaardig en semi-custom built; u bepaalt zelf, in samenwerking met de ontwerper, de stijl, materialen en indeling van het jacht binnen de mogelijkheden die het casco biedt.

De Impeccable is een volledig stalen motorjacht, dat door een uitgekiende constructie toch een zeer laag gewicht heeft.Dit komt ten gunste van de snelheid en wendbaarheid, maar ook van de stabiliteit van het schip. Met een overall lengte van 14,95 meter en een waterverplaatsing van 15 ton kan de Impeccable een snelheid bereiken van maar liefst 23 knopen(42 km/uur) met een motorisering van slechts 272kW van de enkele Volvo Penta D-370. Daarnaast wordt deze snelheid bereikt door het speciaal hiervoor ontwikkelde semi-planerend onderwaterschip en een diepgang van slechts 70 centimeter.

De Impeccable is een nederlands product, ontworpen en gebouwd in Nederland door werven met een jarenlange ervaring in de jachtbouw. De kwaliteit van de afwerking is op een niveau, vergelijkbaar met dat van de meest luxe megajachten.

Vanzelfsprekend is de Impeccable van alle gemakken voorzien, zoals de complete 220Volt installatie, ruimte afhankelijke verwarming/airconditioning, luxe natte cel met hangtoilet, douchehoek, ruime wastafel en was/droogmachine.
In de lounge (onderdeks) bevindt zich een zeer confortabele zithoek met minibar, een Home theatre system met 26” flatscreen, wifi en I-pod dockingstation.
Voor voldoende daglicht zorgen de 3 grote patrijspoorten en de koekoek, die naar behoefte kunnen worden geopend of geblindeerd.
Daarnaast is onderdeks een ruime masterbedroom en 2 persoonshut, beiden met extra lange bedden, voorzien van 2 patrijspoorten en ruim voldoende kastruimte. De masterbedroom heeft daarbij ook nog een transparant dek-luik.
Ook de stahoogte onderdeks is groots: ruim 2.15 meter op hartschip! Dit biedt ook comfort voor mensen, die langer zijn dan gemiddeld.

De dining op dekniveau is voorzien van een ruime zit/eethoek welke ruimte biedt aan 4 personen, met losse stoelen uit te breiden naar 6 personen.
De kombuis is vanzelfsprekend voorzien van een koel/vriescombinatie, 3 pits kookplaat, ruime spoelbak en een oven.
De kastruimte is op een dusdanige wijze geconstrueerd dat het servies en glaswerk ook bij hoge snelheden of zeegang niet beschadigt.
De kuip ter plaatse van de dining en kombuis is voorzien voorzien van een wegneembare ‘bimini’top, die bij gebruik op zee of op de regenachtige dagen kan worden getransformeerd tot gesloten kuiptent.
De stahoogte in de kuiptent is zelfs ruim 2,40 meter.

De stuurstand is uitgerust met een luxe stuurstoel en stuurwiel en verder alle controls die navigeren extra plezierig maakt en u overzicht en controle biedt over alle installaties.
Alle luiken, kast en bergruimtes aan dek zijn uiteraard voorzien van RVS sloten met een moedersleutel.

Algemeen plan preview